PreSale Nieuwsbrief 4
28 juli 2022

PreSale Nieuwsbrief 4

Op dit moment zijn de verkoopgesprekken voor Eilands’ Eigen in volle gang.

De collega’s van Vorm Ontwikkeling genieten momenteel van hun welverdiende vakantie, bij Sales & Finance en bij de makelaars werkt men gewoon door. Verschil moet er zijn! 

De eerste toewijzing is uiteraard al geweest (op 25 juli), maar de inschrijving is daarmee natuurlijk niet gesloten, Eilands’ Eigen heeft een doorlopende inschrijving. De huidige inschrijvers - die we in eerste instantie geen woning hebben kunnen toewijzen - horen direct van ons verkoopteam als de eerder toegewezen kandidaat besluit om niet te reserveren en zij daardoor aan de beurt zijn.

Ook nieuwe inschrijvers kunnen direct contact krijgen met onze WoningCoaches of de makelaars. Op de site vind je onder het kopje woningen-aanbod de nog niet gereserveerde woningen.

Zowel voor de eerste groep inschrijvers als voor nieuwe inschrijvers geldt uiteraard: is de woning van je voorkeur al wél gereserveerd, kijk dan naar alternatieven in ons plan en neem contact met ons op. Wij kunnen je vast ook nog op andere mooie woonkansen wijzen!