New Roots - Villa Apartments

Schitterende locatie:

Op een schitterende locatie in Utrecht Leidsche Rijn Centrum ter hoogte van de Laan van Moskou en de Oude Vleutenseweg komen de New Roots - Villa Apartments. Met New Roots - Villa Apartments creëren we een nieuwe, mooie, duurzame en vitale woonomgeving in Leidsche Rijn. Wonen in New Roots Villa Apartments is heerlijk wonen in een groen omgeving aan het water.

De Villa Apartments van New Roots komen dus op een fantastische locatie met alle dagelijkse voorzieningen, zoals bijvoorbeeld winkels, eetgelegenheden, scholen en gezondheidszorg, op loopafstand. Ook de bereikbaarheid is uitstekend te noemen, denk aan het nabijgelegen treinstation Utrecht Leidsche Rijn en de snelheid waarmee u op de snelweg A2 zit. Daarnaast bent u via de Dafne Schippersbrug binnen no-time in het gezellige centrum van Utrecht.

Bekijk locatie
De Villa Apartments

Het aanbod:

New Roots - Villa Apartments bestaat uit twee woongebouwen, namelijk Villa Rood en Villa Sluis, waarin 13 villa-apartments zullen worden gerealiseerd. Zowel Villa Rood als Villa Sluis zijn prachtige gelegen aan het water. In Villa Rood komen zes Villa Apartments met een woonoppervlakte van ca. 142 m2 tot ca. 186 m2 en in Villa Sluis komen zeven Villa Apartments met een woonoppervlakte van ca. 108 m2 tot ca. 201 m2. Uiteraard krijgen alle Villa Apartments ook nog eens een geweldige buitenruimte van ca. 13 m2 tot ca. 35 m2 met een prachtig uitzicht.

Klik op onderstaande button voor de woningzoeker, meer informatie en de vrij op naam prijzen van deze 13 geweldige Villa Apartments.

Bekijk hier de Villa Apartments
Video's

Villa Apartments

Bekijk hiernaast de beschikbare video's van de Villa Apartments | New Roots in Utrecht Leidsche Rijn Centrum Oost.

Wij staan voor je klaar als je ons nodig hebt

Neem vrijblijvend contact op voor alle vragen over het project

Punt Makelaars

Punt Makelaars

Makelaar

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in