New Roots - Villa Apartments
De Villa Apartments

Het aanbod:

De Villa Apartments in New Roots bestaan uit twee woongebouwen, namelijk Villa Rood en Villa Sluis, waarin 14 Villa Apartments zullen worden gerealiseerd. Zowel Villa Rood als Villa Sluis zijn prachtige gelegen aan het water met een weids uitzicht over het groen. In Villa Rood komen zeven Villa Apartments met een woonoppervlakte van ca. 96 m2 tot ca. 160 m2 en in Villa Sluis komen zeven Villa Apartments met een woonoppervlakte van ca. 108 m2 tot ca. 201 m2. Uiteraard krijgen alle Villa Apartments ook nog eens een geweldige buitenruimte van ca. 11 m2 tot ca. 35 m2 met een prachtig weids uitzicht.

Klik op onderstaande button voor de woningzoeker, met meer informatie en de vrij op naam prijzen van deze 14 geweldige Villa Apartments.

Bekijk hier alle informatie van de Villa Apartments

Schitterende locatie:

Op een schitterende locatie in Utrecht Leidsche Rijn Centrum ter hoogte van de Laan van Moskou en de Oude Vleutenseweg komen Villa Rood en Villa Sluis, waarin de 14 Villa Apartments zullen komen. Met de Villa Apartments en New Roots creëren we een nieuwe, mooie, duurzame en vitale woonomgeving in Leidsche Rijn. Wonen in de Villa Apartments is heerlijk wonen in een groene omgeving aan het water.

De Villa Apartments komen dus op een fantastische locatie met alle dagelijkse voorzieningen, zoals bijvoorbeeld winkels, eetgelegenheden, scholen en gezondheidszorg, op loopafstand. Ook de bereikbaarheid is uitstekend te noemen, denk aan het nabijgelegen treinstation Utrecht Leidsche Rijn en de snelheid waarmee je op de snelweg A2 zit. Daarnaast ben je via de Dafne Schippersbrug binnen no-time in het gezellige centrum van Utrecht.

Bekijk hier de locatie
Video's

Villa Apartments

Bekijk hiernaast de beschikbare video's van de Villa Apartments | New Roots in Utrecht Leidsche Rijn Centrum Oost.

Wij staan voor je klaar als je ons nodig hebt

Neem vrijblijvend contact op voor alle vragen over het project

Punt Makelaars

Punt Makelaars

Makelaar

Heb je interesse in de Villa Apartments?

Schrijf je hier in