New Roots - Fase 2
Locatie

Wonen in het Leidsche Rijn

Leidsche Rijn Centrum-Oost, ook wel Nieuw-Oost genoemd, is een plek die wordt getransformeerd naar een nieuwe stadswijk met Utrechtse allure. De nieuwe wijk wordt voorzien van prachtige stadsstraten, ondergrondsparkeren en een keur aan stijlen in architectuur. In Nieuw-Oost is aan alles gedacht: een prachtig stads woonmilieu en een heerlijke plek om mensen te ontmoeten! Utrecht is het geografisch middelpunt van Nederland. Vanuit Leidsche Rijn zit je zo op de A2 vanwaar elke stad of provincie snel te bereiken is. In de directe omgeving zijn alle voorzieningen, zoals een winkelcentrum, sportcentra, een treinstation en diverse recreatiegebieden. Leidsche Rijn wordt niet voor niets het tweede stadscentrum van Utrecht genoemd! Wil je graag de historische binnenstad opzoeken? Geen probleem, spring op de fiets en een kwartier later sta je midden in het oude centrum.

Bereken je reistijd

Vervoer
  • Lopen Lopen
  • Fietsen Fietsen
  • Auto Auto
  • Openbaar vervoer OV
Maximale afstand

Faciliteiten tonen

Voorzieningen

Alle bij de hand

Woon jij straks in New Roots, dan heb je echt alle voorzieningen binnen handbereik. Van een bioscoop, bibliotheek, pluktuin en zorgcentra tot hippe kledingzaken, bekende winkelketens en trendy winkels.. Ook scholen en allerlei culturele voorzieningen zijn dichtbij. Ruime openingstijden, ondergrondse bevoorrading en elke vrijdag koopavond tot 20.00 uur. In Leidsche Rijn Centrum staat gemak voor het winkelend publiek voorop. Nog even borrelen? Dan kun je bijvoorbeeld terecht bij Most, die behoort tot de top van wijnbars in Nederland. Of natuurlijk bij één van de vele andere barretjes en restaurants die het nieuwe stadscentrum van Leidsche Rijn rijk is.

Bekijk hieronder de kaart met de de omgeving van Utrecht Leidsche Rijn met daarin de voorzieningen en hotspots aangegeven. Enkele van deze voorzieningen en hotspots hebben wij op deze pagina ''Voorzieningen'' ook even voor je op een rijtje gezet!

Bekijk hier de voorzieningen

New Roots ligt op een fantastische locatie dichtbij alle voorzieningen en de binnenstad van Utrecht.