New Roots - Fase 2
Aanbod

New Roots - Fase 2

Binnen plan Kers is er een ruime variatie aan woningtypes met in totaal 92 koopwoningen waarvan een groot deel binnen de betaalbare grens valt. Het plan bestaat uit Studio’s, diverse Appartementen, Terraswoningen, Tuinwoningen, Herenhuizen en om mee af te sluiten een unieke Poortwoning. Door deze variatie aan woningtypes kunnen we voor iedereen een mooie woning aanbieden, die goed aansluit bij jou situatie en woonwensen. Zo zit een groot deel van de woningen in Kers ook nog eens binnen de betaalbare grens.

Onderstaand vind je een overzicht van de woningtypes die in gebouw Kers gerealiseerd zullen gaan worden. Bij elk woningtype vind je een korte omschrijving, de sfeerplattegrond en de vrij op naam prijzen van de bouwnummers binnen dit woningtype.

Let op: Op de Studio's, de Appartementen, de Poortwoning en de Terraswoningen in fase 2 gebouw Kers is vanuit de gemeente Utrecht een anti-speculatiebeding en een zelfbewoningsplicht van toepassing. Meer informatie hierover vind je hier bij de informatie over gebouw Kers.

De 92 koopwoningen in fase 2 van New Roots fase 2 zijn in verkoop! Heb je interesse in één van de nog beschikbare koopwoningen en wil je weten wat je moet doen om je hiervoor aan te melden? Lees alles hierover in het ‘’verkoopproces’’.

Wil je alle downloads bekijken van dit project?

Bekijk alle downloads