New Roots - Fase 2

New Roots fase 2

Nieuwbouwproject New Roots is gelegen op een fantastische locatie in Utrecht Leidsche Rijn Centrum-Oost met echte alle voorzieningen en het centrum van Utrecht om de hoek. In fase 2 van New Roots komen in totaal 92 koopwoningen met een mix van Studio's, Appartementen, Terraswoningen, Tuinwoningen, Herenhuizen en een Poortwoning. Er is dus echt aan iedereen gedacht, die opzoek is naar een woning in Utrecht. 

De verkoop van de 92 koopwoningen in New Roots fase 2 is in volle gang en inmiddels is al ruim 90% van de woning verkocht. Wil jij ook komen wonen in New Roots fase 2, nu je zeker weet dat de bouw van start gaat? Dan heb je geluk! Er zijn namelijk nog een aantal bouwnummers beschikbaar. Kijk op de pagina met het ''Woningaanbod'' welke woningen dit zijn. Heb je interesse in één van de nog beschikbare woningen in New Roots fase 2? Meld je dan aan via het ''interesseformulier'' op deze website.

Wil je liever eerst even telefonisch contact of heb je nog wat vragen? Dan kun je bellen met Punt Makelaars via telefoonnummer: 030-2737464 of met de WoningCoaches via telefoonnummer: 0186-618777.

Leidsche Rijn

Op een schitterende locatie in Utrecht Leidsche Rijn Centrum ter hoogte van de Laan van Sofia en de Skopjestraat komt fase 2, gebouw Kers van New Roots. Net als gebouw Wilg krijgt ook gebouw Kers een eigen binnentuin van ca. 800 m2 met een geheel eigen karakter. Hier creëren we een ontspannen en rustige sfeer, waar groen en ontmoeten centraal staan.

New Roots komt dus op een fantastische locatie met alle dagelijkse voorzieningen, zoals bijvoorbeeld winkels, eetgelegenheden, scholen en gezondheidszorg op loopafstand. Maar ook de bereikbaarheid is echt uitstekend, denk hierbij aan het nabijgelegen treinstation NS Utrecht Leidsche Rijn en binnen enkele minuten ben je met de auto op de snelweg A2. Daarnaast ben je via de Dafne Schippersbrug of de Gele brug binnen no-time in het gezellige centrum van Utrecht.

Bekijk hier de locatie
De woningen

Aanbod fase 2 - Kers

Binnen plan Kers is er een ruime variatie aan woningtypes met in totaal 92 koopwoningen waarvan een groot deel binnen de betaalbare grens valt. Het plan bestaat uit Studio’s, diverse Appartementen, Terraswoningen, Tuinwoningen, Herenhuizen en om mee af te sluiten een unieke Poortwoning. Door deze variatie aan woningtypes kunnen we voor iedereen een mooie woning aanbieden, die goed aansluit bij jou situatie en woonwensen. Zo zit een groot deel van de woningen in Kers ook nog eens binnen de betaalbare grens. 

Bekijk hier het woningaanbod met de prijzen in Kers
Video's

Wat is het DNA van New Roots - Fase 2

Bekijk hiernaast de beschikbare video's van New Roots in Utrecht Leidsche Rijn Centrum.

Wij staan voor je klaar als je ons nodig hebt

Neem vrijblijvend contact op voor alle vragen over het project

Ramses Qaysi

Ramses Qaysi

Makelaar
Priscilla Goedendorp

Priscilla Goedendorp

Woningcoach
Enny Trouw

Enny Trouw

Woningcoach
Sandra Dickmann

Sandra Dickmann

Woningcoach

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in