New Roots - Fase 1
Verkoopproces

Verkoopproces

In fase 1 - Gebouw Wilg van New Roots komen in totaal 125 koopwoningen, bestaande uit 88 Betaalbare koopwoningen (fase 1a) en 37 Vrije sector koopwoningen (fase 1b). De verkoop van de woningen is in volle gang en inmiddels is al bijna 90% verkocht. In zowel fase 1a als fase 1b zijn dus nog maar een aantal woningen beschikbaar.

Welke woningen nog beschikbaar zijn en waar in welk blok deze woningen precies zitten, kun je terugvinden in de woningzoeker op deze website. Alle informatie zoals de verkooptekeningen en technische omschrijvingen van de beschikbare woningen kun je hier downloaden.

Benieuwd hoe jij je hiervoor kunt inschrijven? Hieronder leggen we je precies uit wat jij hiervoor moet doen!

  • Home
  • Verkoopproces
Op dit moment is dit project
In verkoop
New Roots - Fase 1 is in voorbereiding

In Voorbereiding

21 April 2021
New Roots - Fase 1 is in PreSale

Start PreSale

New Roots - Fase 1 is in verkoop

Start Verkoop

Inschrijven:

Heb je interesse in één van de nog beschikbare woningen in New Roots fase 1? Vul dan direct het ''interesseformulier'' op deze website in. Het verkoopteam zal vervolgens contact met je opnemen om een afspraak in te plannen voor een verkoopgesprek.

Liever direct een afspraak maken? Dan kun je voor fase 1a bellen met VORM Sales & Finance via telefoonnummer 0186-618777. Voor fase 1b kun je contact opnemen met Punt Makelaars via telefoonnummer: 030-2737464.

Optie op een woning:

Aan het einde van het verkoopgesprek met VORM Sales & Finance of met Punt Makelaars kun je direct een optie nemen op de beschikbare woning van jouw voorkeur. Deze optieperiode is maximaal vijf werkdagen en aan het einde van deze optieperiode dien je bij VORM Sales & Finance of Punt Makelaars aan te geven of je verder wilt met de woning of niet. Mocht je niet verder willen met de woning, dan zal deze weer als beschikbaar op de website worden gezet en kan iemand anders zich weer inschrijven voor deze woning. Wil je wel verder met de woning en deze daadwerkelijk kopen, dan zullen de Koop- en Aannemingsovereenkomst worden opgemaakt door VORM Sales & Finance of Punt Makelaars en zal er een tekenafspraak met je worden ingepland. De woningcoaches of makelaars zullen je in hier verder begeleiden met hoe dit precies werkt en wat je hiervoor allemaal dient aan te leveren (bijv. NAW-gegevens).

Contact fase 1a:

Heb je vragen over deze 88 betaalbare koopwoningen in fase 1a van New Roots, dan kun je terecht bij de woningcoaches van VORM Sales & Finance via telefoonnummer: 0186-618777 en e-mail: woningcoach@vorm.nl.

Contact fase 1b:

Heb je vragen over deze 37 vrije sector koopwoningen in fase 1b van New Roots? Neem dan contact op met Punt Makelaars via het telefoonnummer: 030-2737464 of via het e-mailadres: nieuwbouw@puntmakelaars.nl.

Een Herenhuis in fase 1b kopen onder voorbehoud verkoop eigen woning:

Nieuwe mogelijkheid voor het kopen van een Herenhuis en New Roots fase 1 met de Verhuisbeveiliging! Je koopt pas als je verkócht bent! Zó simpel werkt het...

Je wilt graag een Herenhuis in New Roots fase 1 kopen. Je bezit echter nog een bestaande woning en durft hierdoor de stap niet te zetten. Als het je niet lukt om binnen 6 maanden je woning te verkopen, kun je boetevrij afzien van de aankoop van je nieuwe Herenhuis. 

Lees er alles over in dit ''nieuwsitem''

Elke dag genieten van een groenrijke omgeving, wonen in een lekker ruim huis en je tegelijkertijd dichtbij de stad vestigen?