Verkoopevent Herenhuizen - Fase 1b

Verkoopevent Herenhuizen - Fase 1b

New Roots te Utrecht

Op dinsdag 27 september 2022 zullen wij starten met de verkoop van New Roots fase 1 en zullen alle niet gereserveerde en dus beschikbare woningen vanuit de PreSale in de vrije verkoop gaan. Zoals het er nu naar uitziet, verwachten wij dat alle 80 Betaalbare koopwoningen uit fase 1a, de Poortwoning en de Tuinwoningen vanuit fase 1b dan gereserveerd zullen zijn. Wij verwachten nog maar een beperkt aantal drie- en vierlaagse Herenhuizen vanuit fase 1b beschikbaar te hebben bij de start van de verkoop.

Speciaal voor deze drie- en vierlaagse Herenhuizen organiseren wij op deze dag een verkoopevent. Je bent op dinsdag 27 september 2022 tussen 17:00 en 19:00 uur van harte welkom bij RAUM aan het Berlijnplein 520 in Utrecht

Tijdens dit verkoopevent staat het verkoopteam van New Roots voor je klaar om al je vragen over het project en de beschikbare Herenhuizen te beantwoorden. Ook zullen wij een informatieposter voor je klaar hebben liggen met daarop alle informatie over deze Herenhuizen. Verder zullen vanaf de start van de verkoop ook alle verkoopstukken zoals de verkooptekeningen per bouwnummer beschikbaar zijn.

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in