Start PreSale - Fase 1b

Start PreSale - Fase 1b

New Roots te Utrecht

Vooruitlopend op de vrije verkoop eind september 2022  starten wij op woensdag 24 augustus 2022 met de PreSale van de 35 Vrije sector koopwoningen in fase 1b van New Roots te Utrecht. Tijdens de PreSale heb je vóór de start van de vrije verkoop de mogelijkheid om alvast een woning te reserveren. Om precies 09.00 uur zullen wij het digitale PreSale loket openen. Wil je weten wat je moet doen om mee te kunnen doen met de PreSale? Hieronder leggen wij je precies uit hoe het PreSale proces werkt. 

Vooruitlopend op de PreSale:

Vooruitlopend op de PreSale kun je met al je vragen over de woningen en het  verkoopproces terecht bij de makelaar die VORM voor dit project heeft ingehuurd, Punt Makelaars. Je bereikt Punt Makelaars (uiteraard een zeer bekende makelaar in Utrecht) via het telefoonnummer: 030-2737464 of via het e-mailadres: nieuwbouw@puntmakelaars.nl.

De ervaren makelaars van Punt vertellen je niet alleen alles over onze nieuwbouwwoningen, ze staan je ook met raad en daad terzijde bij de verkoop van je eigen woning. De waarde, het beste plan van aanpak en de (in jouw geval) beste verkoopstrategie komen uitgebreid aan bod.

Voorrangskandidaat worden:

Na het gesprek met Punt Makelaars kunnen we ons voorstellen dat je zo mogelijk nóg enthousiaster bent geworden. De makelaars van Punt kunnen er dan voor zorgen dat je voorrangskandidaat bij de toewijzing van de PreSale wordt.

Wij bieden je namelijk de mogelijkheid om in gesprek te gaan met onze eigen hypotheekdivisie,  VORM Sales & Finance. In dit gesprek komen jij en wij te weten of wonen in New Roots fase 1b haalbaar en betaalbaar voor je is. Tevens krijg je in dit gesprek ook alle informatie over de Duurzaamheidshypotheek en wat – zeker in deze tijd uitermate belangrijk – qua hypotheek de beste rentestrategie in jouw situatie is.

Krijg je ‘groen licht’ van Sales & Finance dan ben je voorrangskandidaat bij de inschrijving op 24 augustus. Je hebt dan voorrang op de kandidaten die dit groene licht NIET hebben.

Wat doe je op 24 augustus?

Zodra het digitale PreSale loket op woensdag 24 augustus 2022 om 09:00 uur opent, is het zaak om zo snel mogelijk de bevestiging van het door jou ingevulde inschrijfformulier in te zenden naar woningcoach@vorm.nl. Bij de toewijzing kijken wij namelijk zoveel mogelijk naar tijdsvolgorde, eerste en tweede voorkeur en hebben onze voorrangskandidaten (het woord zegt het al) voorrang.

Inschrijfformulier:

Het inschrijfformulier van New Roots fase 1b kun je terugvinden in jouw persoonlijk woningdossier van New Roots. Je kunt hier op je gemak het gehele inschrijfformulier alvast invullen en jouw voorkeuren voor jouw favoriete woningen aangeven. Nadat je het inschrijfformulier volledig hebt ingevuld, klik je op verzenden. Nadat je het inschrijfformulier hebt verzonden, ontvang je hiervan per e-mail een bevestiging.

Let op: om je inschrijving te voltooien, dien je deze bevestiging dus vervolgens op woensdag 24 augustus 2022 om 09.00 uur te mailen naar woningcoach@vorm.nl.

Verkoopgesprek met Punt Makelaars:

Wanneer je een woning toegewezen hebt gekregen dan zal Punt Makelaars op donderdag 25 augustus 2022 telefonisch contact met je opnemen om een verkoopgesprek met je in te plannen. Het verkoopgesprek vindt plaats op kantoor bij Punt Makelaars in Utrecht. Tijdens dit gesprek zal één van de makelaars van Punt je alles vertellen over het project New Roots en over de woning die je hebt toegewezen gekregen. Aan het einde van dit gesprek heb je de mogelijkheid om de woning van jouw voorkeur te reserveren.

Heb je geen woning toegewezen gekregen, dan zul je hier door ons uiterlijk woensdag 31 augustus 2022 door middel van een e-mail van op de hoogte gebracht worden.

Een woning reserveren:

Wanneer de woning haalbaar en betaalbaar voor je is en je wilt de woning van jouw voorkeur reserveren, dan zal na het verkoopgesprek met Punt Makelaars de reserveringsovereenkomst worden opgemaakt en deze zal dan vervolgens ter ondertekening aan jou worden aangeboden. De borg voor de reservering bedraagt € 3.500,-. Na het digitaal tekenen van de reserveringsovereenkomst en het voldoen van de borg is de woning daadwerkelijk gereserveerd. Er kunnen zich geen andere kandidaten meer aanmelden voor deze woning. Na de juridische levering bij de notaris wordt het bedrag van € 3.500,- door VORM teruggestort op jouw rekening. 

Start vrije verkoop:

Mochten er na de PreSale periode nog woningen niet gereserveerd zijn, dan zullen deze woningen naar verwachting eind september 2022 in de vrije verkoop gaan.

Contact:

Wil je een oriëntatiegesprek met Punt Makelaars inplannen? Neem dan contact op met Punt Makelaars via het telefoonnummer: 030-2737464 of via het e-mailadres: nieuwbouw@puntmakelaars.nl.

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in