New Roots
Fase 1b

35 Vrije Sector koopwoningen

In gebouw Wilg van New Roots komen 35 vrije sectorkoopwoningen in fase 1b. Na een succesvolle PreSale periode zijn wij op dinsdag 27 september 2022 in de vrije verkoop gegaan met de niet gereserveerde en dus beschikbare woningen. In de PreSale is de Poortwoning reeds gereserveerd en zijn ook alle Tuinwoningen gereserveerd of onder optie.

Zie onderstaand welke woningtypes er op dit moment nog beschikbaar zijn in fase 1b:

  • 8 Tweelaagse Tuinwoningen - Verkocht / gereserveerd;
  • 1 Poortwoning - Verkocht;
  • 4 Drielaagse Tuinwoningen - Beschikbaar vanaf € 605.000,- v.o.n.;
  • 8 Drielaagse Herenhuizen - Beschikbaar vanaf € 745.000,- v.o.n.;
  • 14 Vierlaagse Herenhuizen - Beschikbaar vanaf € 835.000,- v.o.n..

De actuele beschikbaarheid van de woningen in fase 1b kun je terugvinden op de aanbodpagina op deze website. Verder kun je bij de downloads al overige beschikbare informatie van deze 35 vrije sector koopwoningen in fase 1b downloaden.

Heb je interesse en wil jij je inschrijven voor één van de beschikbare woningen? Hieronder lees je alles over hoe jij dit kunt doen. 

  • Home
  • 35 Vrije Sector koopwoningen - Fase 1b

Na een succesvolle PreSale periode zijn wij op dinsdag 27 september 2022 in de vrije verkoop gegaan met de niet gereserveerde en dus beschikbare woningen. In de PreSale is de Poortwoning reeds gereserveerd en zijn ook alle Tuinwoningen reeds gereserveerd of onder optie, er zijn dus alleen nog maar een beperkt aantal drie- en vierlaagse Herenhuizen beschikbaar. Wil jij weten hoe je een afspraak kunt maken voor een verkoopgesprek met Punt Makelaars voor één van de beschikbare Herenhuizen? Op de volgende pagina (inschrijven) leggen wij je precies uit hoe jij je kunt inschrijven voor deze beschikbare Herenhuizen in fase 1b.

Inschrijven:

Wil jij je inschrijven voor één van de beschikbare woningen in New Roots fase 1b, dan kun je het interesseformulier op deze website in te vullen. Nadat je het interesseformulier op deze website hebt ingevuld, ontvang je hiervan per e-mail een bevestiging, tevens ontvang je nog een tweede e-mail met hierin de inloggegevens voor jouw persoonlijk woningdossier van New Roots. Nadat je het interesseformulier hebt ingevuld, zal Punt Makelaars binnen een aantal dagen telefonisch contact met je opnemen om een verkoopgesprek met je in te plannen.

Liever eerst even telefonisch contact met Punt Makelaars? Neem dan contact op met Punt Makelaars via telefoonnummer: 030-2737464 en vraag naar Ramses of Emma.

Optie op een woning:

Aan het einde van het verkoopgesprek met Punt Makelaars kun je een optie nemen op de beschikbare woning van jouw voorkeur, deze optieperiode is maximaal één week. Aan het einde van deze optieperiode dien je bij Punt Makelaars aan te geven of je verder wilt met de woning of niet. Mocht je niet verder willen met de woning, dan zal deze weer als beschikbaar op de website worden gezet en kan iemand anders zich weer inschrijven voor deze woning. Wil je wel verder met de woning en deze daadwerkelijk kopen, dan zullen de Koop- en Aannemingsovereenkomst worden opgemaakt door Punt Makelaars en vervolgens zal er een tekenafspraak met je worden ingepland. De makelaars van Punt zullen je in hier verder begeleiden met hoe dit precies werkt en wat je hiervoor allemaal dient aan te leveren (bijv. NAW-gegevens).

Heb je vragen over deze 35 vrije sector koopwoningen in fase 1b van New Roots of over de PreSale? Neem dan contact op met Punt Makelaars via het telefoonnummer: 030-2737464 of via het e-mailadres: nieuwbouw@puntmakelaars.nl.

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in