LOF ERASMUSVELD
Verkoopproces

Verkoopproces

Alle woningen van LOF fase 2 zijn verkocht.

Schrijf je nu vast in om op de hoogte te blijven over fase 3! Lees hieronder over het verkoopproces van LOF.

  • Home
  • Verkoopproces
Op dit moment is dit project
In verkoop
LOF ERASMUSVELD is in voorbereiding

In Voorbereiding

08 Juli 2022
LOF ERASMUSVELD is in PreSale

Start PreSale

LOF ERASMUSVELD is in verkoop

Start Verkoop

08 September 2022

De koperscontractstukken zijn voor 8 september gereed en zullen op de website worden geplaatst.

VORM begint op 8 september 2022 met de verkoop van LOF Erasmusveld Fase 3. Om 09:00 uur zullen wij het digitale loket openen en kun je het online formulier invullen een aangeven welke woning je voorkeur heeft. In ons verkoopproces speelt tijdsvolgorde een grote rol. Zodra het digitale loket opent is het zaak om zo snel mogelijk de bevestiging van het door jou ingevulde verkoopformulier in te zenden naar woningcoach@vorm.nl

Doe dat niet voor 09.00 uur. Bevestigingen van verkoopformulieren die voor 09.00 uur binnenkomen nemen we niet in behandeling, dat zou oneerlijk zijn.

Het verkoopformulier kun je terugvinden in je persoonlijke woningdossier van LOF Erasmusveld Fase 3. De inloggegevens voor je persoonlijke woningdossier ontvang je, nadat je het interesseformulier hebt ingevuld. In je persoonlijke woningdossier kun je dus nu al op je gemak het gehele formulier invullen en je voorkeuren voor je favoriete woningen aangeven. Nadat je het formulier volledig hebt ingevuld, klik je op verzenden. Nadat je het formulier hebt verzonden, ontvang je hiervan per e-mail een bevestiging. Deze bevestiging mail je vervolgens op 8 september om 09.00 uur naar woningcoach@vorm.nl

Zodra de eerste kandidaten het volledig ingevulde formulier hebben ingevuld, en toegezonden naar onze woningcoaches zullen wij de woningen gaan toewijzen. Als u één van de woningen toegewezen heeft gekregen, ontvangt u van ons een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

 

KENNISMAKINGSGESPREK

Op 15 september zullen kennismakingsgesprekken bij VORM Sales & Finance plaatsvinden voor de mensen die een woning hebben toegewezen gekregen. Zorg er daarom voor dat u 15 september alvast vrij houdt in uw agenda. De kennismakingsgesprekken kunnen fysiek plaatsvinden maar kunnen ook online plaatsvinden via Teams of Skype.

Bij het kennismakingsgesprek wordt uw financiële situatie doorgelicht en als blijkt dat de woning van uw wensen voor u haalbaar en betaalbaar is, krijgt u een positief hypotheekadvies.

De makelaar zal vervolgens een afspraak met u inplannen. Hier zullen alle verkoopstukken met u worden doorgenomen en ontvangt u de koop- en aannemingsovereenkomst. Deze dient binnen 7 werkdagen ondertekend te zijn, anders zijn wij genoodzaakt om een volgende kandidaat te benaderen.

Elke dag genieten van een groenrijke omgeving, wonen in een lekker ruim huis en je tegelijkertijd dichtbij de stad vestigen?