Hout

  • 115m²
  • 121m²

Je woning

Wat maakt type Hout nou zo bijzonder? In het kader van duurzaamheid is de woning vanaf de begane grond volledig voorzien van een houten skelet. Daarnaast is de woning door haar houten gevelbekleding uniek binnen het plan Lof Erasmusveld. Dit terwijl de woning van binnen dezelfde uitstraling en afwerking heeft als een normale gemetselde woning. Type hout is een aangename eengezinswoning met een breedte van 5,10 meter. Door de standaard uitbouw heeft de woning een diepte van 11,96 meter op de begane grond en een diepte van 9,56 meter op de verdieping. Met een woonoppervlakte van ca. 121 m2 beschik je over een ruime woonkamer met open keuken op de begane grond waarin je als stel of nieuw gezin optimaal kunt genieten. Op de eerste verdieping profiteer je standaard van maar liefst drie slaapkamers en een badkamer met tweede toilet. Heb je behoefte aan een hobbykamer of een walk-in closet? Deel dan de ruime zolder op de tweede verdieping volledig naar eigen wens in. Elk van de woningen beschikt over een diepe tuin van 8,5 meter diep met een vlonder aan het water.

De gegevens die jij hieronder invoert worden niet opgeslagen. Je wordt dus niet benaderd. Dit is een veilige calculator

Wat wordt mijn maandlast?

€0,- Bruto

Bereken jouw maandlast

Wat kan ik lenen?

Bekijk leencapaciteit

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in

Prijslijst Hout

Kavel Status Woonopp. Kavelopp. Kamers Plattegrond Bijzonderheden Prijs
133 Te Koop 121 m2 115 m2 4 standaard uitbouw 2,4 hoek met tuitgevel en grotere vlonder € 545.000
134 Te Koop 121 m2 110 m2 4 Vlonder en standaard uitbouw 2,4 € 520.000
135 Te Koop 121 m2 110 m2 4 Vlonder en standaard uitbouw 2.4 € 520.000
136 Te Koop 121 m2 110 m2 4 Vlonder en standaard uitbouw 2,4 € 520.000
137 Te Koop 121 m2 110 m2 4 Tuitgevel, vlonder en standaard uitbouw 2,4 € 540.000
138 Te Koop 121 m2 110 m2 4 Vlonder en standaard uitbouw 2,4 € 520.000
139 Te Koop 121 m2 115 m2 4 Hoek met vlonder en standaard uitbouw 2,4 en erker zijgevel € 555.000

Wil je alle downloads bekijken van dit project?

Bekijk alle downloads

Kenmerken

  • Wat zit er in mijn woning?
  • Voordelen duurzaamheid?
  • Is jouw huis SMART Ready?
  • Beschut en besloten wonen
  • Kindvriendelijke volwassen woonwijk
Wat zit er in mijn woning?

Heb je interesse in dit project?

Terug naar boven

Wat zit er in mijn woning?

Sanitair | Uw Huis Uw Woning

De badkamer is een ruimte waarin we ons terugtrekken om te ontspannen, om bij te komen van de hectiek van alledag en om verfrist weer tevoorschijn te komen. Belangrijk is om je thuis te voelen in de badkamer en dat deze past bij de mensen die er dagelijks gebruik van maken. De badkamer is een weerspiegeling van iemands persoonlijkheid. Wij helpen je graag met het creëren hiervan. Het standaard sanitair voor het toilet en de badkamer kun je via de digitale showroom wijzigen. Op jouw eigen inlogpagina staan de indelingsopties voor jouw badkamer en kun je kiezen welke indelingsoptie voor de badkamer het beste bij jou past. Binnen deze indelingen kun je alle onderdelen op artikelniveau wijzigen zoals; luxere kranen, wastafelmeubel etc. Dit kan allemaal via Uw Huis Uw Woning: www.uhuw.nl.

Tegelwerk | Lingen Keramiek

Voor jouw woning in LOF Erasmusveld zijn standaard tegelpakketten samengesteld; dit zijn de tegels die in jouw woning verwerkt kunnen worden zonder meerprijs. Welke tegelpakketten dit zijn voor jouw woning, kun je zien in de separate tegelwerkflyer. Tijdens het bezoek aan één van onze showrooms kun je deze pakketten bekijken en vertelt één van onze adviseurs je over de verschillende mogelijkheden om deze tegels te laten verwerken in jouw woning zonder meerprijs.
Naast het standaard tegelwerk bestaat natuurlijk ook de mogelijkheid om tegels uit te zoeken uit onze ruime en zeer gevarieerde collectie. Lingen Keramiek is hét adres voor tegels, van welke woonstijl je ook houdt. Wat denk je bijvoorbeeld van de
stoere Piet Boon-collectie met de trendy donkere tegels? Of van de mooie tegels van Venis? Ook de populaire houtlook tegels en betonlook tegels vind je volop in onze showrooms. Wil je alvast inspiratie op doen voor jouw nieuwe woning in LOF Erasmusveld? Kijk dan alvast op www.lingenkeramiek.nl.

De keuken | Image Keukens

De keuken is een plek die uitstraalt wie je bent en waar je voor staat, het meest persoonlijke deel in jouw woning. Met oog voor detail zorgen wij dat jouw keuken zowel in vorm als functie perfect aansluit bij je wensen. De materialen, kleuren
en de apparatuur. Wij realiseren jouw droomkeuken! Image Keukens is als keukenleverancier aan project LOF Erasmusveld verbonden. Onze adviseurs zijn volledig op de hoogte van jouw woning in LOF Erasmusveld. Kwaliteit en efficiency worden op deze wijze het meest gewaarborgd. Je bent van harte welkom om je te laten inspireren door onze adviseurs en keukenopstellingen in onze showroom in Oud-Beijerland. 

In de v.o.n.-prijs van de woning is de keuken niet inbegrepen. Meer informatie over de keukenaanbiedingen van LOF Erasmusveld vind je in de uitgebreide keukenbijlagen.

Voordelen duurzaamheid?

Heb je interesse in dit project?

Terug naar boven

Voordelen duurzaamheid?

Toekomstige investeringen wegens verduurzamingseisen?

Niet als je een woning in LOF Erasmusveld koopt. Omdat het huis is uitgevoerd met een compleet arsenaal aan energiebesparende voorzieningen, zullen je totale woonlasten fors lager zijn. Het lastenverschil met een bestaande woning of een minder energiezuinige nieuwbouwwoning zal in de toekomst alleen maar toenemen. Met de koop van dit huis ga je dus meer geld overhouden voor de leuke dingen in het leven.

Voor veel mensen is de prijsstelling van een nieuwbouwwoning soms moeilijk uitlegbaar. Vergeleken met bestaande bouw kan een nieuwbouwwoning een stevig hogere aanschafprijs hebben. Dat lijkt op het eerste gezicht vervelend en vooral onlogisch. Dat onlogische gaat er echter snel vanaf zodra je begint te realiseren waarmee een nieuwbouwwoning allemaal is uitgerust en wat voor voordelen je daarmee hebt. De specialisten van VORM Sales & Finance laten het je graag zien!

Is jouw huis SMART Ready?

Heb je interesse in dit project?

Terug naar boven

Is jouw huis SMART Ready?

Jouw nieuwe huis. Klaar voor de toekomst.

VORM bereidt je nieuwe woning voor op alle nieuwe, slimme toepassingen zodat jij deze in de toekomst eenvoudig kan gaan gebruiken. Zo kun je straks bijvoorbeeld de verlichting, ventilatie, verwarming, beveiliging en alle audio in je huis regelen. Zelfs op afstand! Het netwerk die al die slimme toepassingen mogelijk gaat maken, leggen we alvast aan. Dat netwerk sluiten we vervolgens aan op een slimme hub (Niko Home Control), zodat je hele huis met je smartphone, PC of tablet te bedienen is. Zelfs met je stem als je gaat voor een uitbreidingspakket! En dat is nog niet alles. Om je kennis te laten maken met de mogelijkheden van Smart Home van VORM, krijgt je woning alvast een aantal slimme lichtpunten op de begane grond. Zo is je nieuwe huis van VORM helemaal Smart Ready!

 

Beschut en besloten wonen

Heb je interesse in dit project?

Terug naar boven

Beschut en besloten wonen

LOF is ideaal voor mensen die graag in een energieneutraal huis willen wonen in een veilige, autoluwe en besloten buurt. Van starters en gezinnen tot senioren: in dit nieuwbouwproject vindt iedereen de juiste woning. Zo heb je de keuze uit drie typen woningen, die variëren in grootte en stijl. Welk type je ook kiest, alle woningen zijn ruim van opzet, van alle gemakken voorzien en tot in de puntjes afgewerkt.

In de hele wijk Erasmus Veld staat duurzaamheid centraal. Dit betekent dat er behalve naar zeer energiezuinige woningen ook veel aandacht uitgaat naar de natuur. LOF wordt een veilige leefomgeving, zowel voor fietsers als voetgangers en spelende kinderen. Ook is er voldoende parkeergelegenheid. Alles is aanwezig om LOF uit te laten groeien tot een levendige, knusse en autoluwe woonwijk. Een heerlijk beschut en besloten hofje, waar jong en oud samenleven, elkaar kennen en omkijken naar elkaar.

Kindvriendelijke volwassen woonwijk

Heb je interesse in dit project?

Terug naar boven

Kindvriendelijke volwassen woonwijk

LOF biedt straks zoveel meer dan alleen wonen. De duurzame woningen liggen tussen de Martinus Nijhoffweg en de Erasmusweg. De combinatie van nieuwbouw en een volwassen, levendige omgeving, maakt van deze plek een unieke woonlocatie.

LOF maakt deel uit van het moderne nieuwbouwproject Erasmus Veld. Een duurzame, klimaatbestendige en ecologische nieuwe woonwijk met bijna duizend comfortabele woningen. Wat de wijk uniek maakt, is de duurzame inrichting van de openbare ruimte met zo veel mogelijk groen en zo min mogelijk bestrating. Een voorbeeld in Nederland.