Bezoek het informatiecentrum

Bezoek het informatiecentrum

KOER te Rotterdam

Kom langs in het informatiecentrum op de bouwplaats van KOER, kom de maquette bekijken, beleef het project in Virtual Reality en laat je door de makelaars uitgebreid informeren over dit geweldige project en de beschikbare koopwoningen aan de Laan op Zuid in Rotterdam. Uiteraard hebben wij ook de verkoopbrochure en de verkoopposter voor je klaarliggen!

De aankomende maand is het informatiecentrum van KOER op onderstaande momenten geopend:

  • Zaterdag 16 september 2023 van 11:00 tot 12:00 uur;
  • Zaterdag 30 september 2023 van 11:00 tot 12:00 uur, tijdens de NVM Open Huizen Dag.

Mocht je op bovenstaande momenten niet in de gelegenheid zijn om langs te komen, maar wil je wel graag een afspraak maken voor een bezoek aan het informatiecentrum? Dan kun je hiervoor contact opnemen met Ooms Makelaars via telefoonnummer: 010-4248888 of Atta Makelaars via telefoonnummer: 010-4335710.

Bereikbaarheid informatiecentrum:

Het informatiecentrum is bereikbaar via de ingang van het bouwterrein op de hoek van de Hilledijk (nr. 130) en de Katadreuffestraat (nr. 27).  Volg de pijlen op het bouwterrein en parkeer je auto of fiets langs de bouwweg vlakbij het informatiecentrum. 

Maak je liever even een aparte afspraak in het informatiecentrum of op kantoor bij één van de makelaars? Neem dan contact op met het verkoopteam, wij helpen je graag.

 

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in