KOER
Locatie KOER

De perfecte locatie op Zuid

KOER ligt midden in de Rotterdamse wijk Kop van Zuid-Entrepot aan de Laan op Zuid. Een fantastische plek om te wonen met echt alle voorzieningen om de hoek. Goed bereikbaar met het OV en met de auto ben je binnen tien minuten op de A16.

Woon je straks in KOER, dan ligt de stad Rotterdam aan je voeten. Op een verantwoorde, energiezuinige manier. Want lopend, met het OV en met de fiets of e-bike ben je razendsnel op een groot aantal vitale plekken in de stad. Zo sta je met het OV binnen 5 minuten op Rotterdam CS, loop je in 18 minuten naar de Kuip en fiets je in 13 minuten naar de Markthal. Heb je zin om lekker uit eten te gaan? De hippe wijk Katendrecht is nog geen 10 minuten fietsen. Fiets nog 5 minuten verder en je staat midden op de Coolsingel.

 

Bekijk hieronder de kaart van de omgeving van KOER met daarin de voorzieningen en hotspots aangegeven. Meer informatie over de verschillende hotspots kun je hier terugvinden. 

Bereken je reistijd

Vervoer
  • Lopen Lopen
  • Fietsen Fietsen
  • Auto Auto
  • Openbaar vervoer OV
Maximale afstand

Faciliteiten tonen

Elke dag genieten van een groenrijke omgeving, wonen in een lekker ruim huis en je tegelijkertijd dichtbij de stad vestigen?