KOER

KOER

KOER wordt een landmark op een fantastische plek aan de Laan op Zuid in Rotterdam met echte alle voorzieningen en het centrum van Rotterdam om de hoek. Dan is KOER echt iets voor jou! KOER ligt aan de Laan op Zuid in Rotterdam. In KOER kom 169 woningen met een mix van Appartementen, Parkwoningen, Dijkwoningen, Atelierwoningen, Herenhuizen en Huurwoningen. Echt voor ieder wat wils dus! KOER krijgt een sterke, eigen identiteit die wordt gevormd door een centrale entreehal, een opvallend Marathon balkon, twee eigen buurtruimtes, een prachtig groen Dijkpark en een geweldige (afsluibare) binnentuin van ruim 3500 m2.

De koopwoningen in fase 1 van KOER zijn inmiddels in verkoop en hier kun je de beschikbaarheid van de koopwoningen in deze eerste fase van KOER terugvinden. Heb je interesse in één van de beschikbare koopwoningen in KOER? Dan kun je jezelf hier aanmelden. Nadat je het interesseformulier hebt ingevuld, zal één van de makelaars van KOER contact met je opnemen. Wil je liever eerst even telefonisch contact? Dan kun je bellen met Ooms Makelaars via telefoonnummer: 010-4248888 of met Atta Makelaars via telefoonnummer: 010-4335710.

Voor ieder wat wils

Aanbod

Ben jij opzoek naar een woning op een centrale plek in Rotterdam? Dan is KOER zeker iets voor jou. In KOER komen namelijk 79 koopwoningen in diverse varianten, een mix van Appartementen, Herenhuizen, Parkwoningen, Dijkwoningen en Atelierwoningen. Maar dat is nog niet alles, want in KOER aan de Laan op Zuid komen ook nog eens 90 huurwoningen. Er is dus echt aan iedereen gedacht die op zoek is naar een prachtige woning vlakbij het centrum van Rotterdam.  

Bekijk hier het aanbod van de koopwoningen in fase 1

De perfecte locatie

KOER ligt midden in de Rotterdamse wijk Kop van Zuid-Entrepot aan de Laan op Zuid. Een fantastische plek om te wonen met echt alle voorzieningen om de hoek Goed bereikbaar met het OV en met een kwartier ben je op de snelweg. Zin om lekker uit eten te gaan? De hippe wijk Katendrecht is nog geen 10 minuutjes fietsen. Fiets nog eens 5 minuten verder en je staat midden op de Coolsingel.

Ben je benieuwd hoever het is naar bijvoobeeld de scholen, de supermarkt of de huisarts? Bekijk dan onze handige locatie checker!

Bekijk de locatie checker

Wij staan voor je klaar als je ons nodig hebt

Neem vrijblijvend contact op voor alle vragen over het project

Ooms Makelaars Woningen B.V.

Ooms Makelaars Woningen B.V.

Makelaar
Atta Makelaars

Atta Makelaars

Makelaar

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in