KOER

KOER

KOER is gelegen op een fantastische locatie aan de Laan op Zuid in Rotterdam met echte alle voorzieningen en het centrum van Rotterdam om de hoek. In KOER kom in totaal 169 woningen met een mix van Appartementen, Parkwoningen, Dijkwoningen, Atelierwoningen, Herenhuizen en Huurwoningen. Er is dus echt aan iedereen gedacht, die opzoek is naar een woning in Rotterdam. KOER krijgt een sterke, eigen identiteit die wordt gevormd door een centrale entreehal, een opvallend Marathon balkon, twee eigen buurtruimtes, een prachtig groen Karakterpark en een geweldige (afsluitbare) binnentuin van ruim 3500 m2.

De Appartementen, Herenhuizen en Dijkwoningen van KOER zijn nu in verkoop! Hier in de woningzoeker kun je de beschikbaarheid van alle koopwoningen in KOER terugvinden. Heb je interesse in één van de beschikbare koopwoningen? Dan kun je jezelf hier aanmelden. Nadat je jezelf hebt aangemeld zal één van de makelaars telefonisch contact met je opnemen om een afspraak voor een verkoopgesprek met je in te plannen.

Wil je liever eerst even telefonisch contact of heb je nog wat vragen? Dan kun je bellen met Ooms Makelaars via telefoonnummer: 010-4248888 of met Atta Makelaars via telefoonnummer: 010-4335710

Wonen in KOER betekent

Duurzaam en energiezuinig

Alle woningen in KOER zijn klaar voor de toekomst! De woningen zijn namelijk allemaal gasloos en voldoen aan de nieuwste BENG-eisen op het gebied van duurzaamheid.  

Gezamenlijke binnentuin

Ruim 3500 m2 is de binnentuin van KOER! Een heus speelparadijs voor kinderen en nog afsluitbaar ook! De binnentuin bestaat uit verschillende wadi’s en hoogteverschillen ingericht met diverse zones voor sporten, ontmoeten en spelen.

De groenste omgeving op Zuid

Wonen je in KOER dan woon je straks in de groenste omgeving op Zuid. Met de binnentuin van 3500 m2 en het Karakterpark voor de deur kun jij op elke moment van de dag genieten van het groen en de rust.

Dicht bij de stad

KOER ligt op een fantastische locatie aan de Laan op Zuid met echt alle voorzieningen om de hoek. Met de fiets of het OV ben je in no time in de hippe wijk Katendrecht of het centrum van Rotterdam.

Voor ieder wat wils

Aanbod

Ben jij opzoek naar een energiezuinige nieuwbouwoning in de groenste omgeving van Rotterdam Zuid? Dan is KOER zeker iets voor jou. In KOER komen namelijk 79 koopwoningen in diverse varianten, een mix van Appartementen, Herenhuizen, Parkwoningen, Dijkwoningen en Atelierwoningen. Maar dat is nog niet alles, want in KOER direct aan de Laan op Zuid komen ook nog eens 89 huurwoningen. Er is dus echt aan iedereen gedacht die op zoek is naar een prachtige woning vlakbij het centrum van Rotterdam.  

De Herenhuizen, Dijkwoningen en Appartementen van KOER zijn in verkoop! Meer informatie over de Parkwoningen in blok 7 en 9 van KOER volgt op een later moment.

 

Bekijk hier het aanbod van de koopwoningen in KOER

De perfecte locatie

KOER ligt midden in de Rotterdamse wijk Kop van Zuid-Entrepot aan de Laan op Zuid. Een fantastische plek om te wonen met echt alle voorzieningen om de hoek Goed bereikbaar met het OV en met een kwartier ben je op de snelweg. Zin om lekker uit eten te gaan? De hippe wijk Katendrecht is nog geen 10 minuutjes fietsen. Fiets nog eens 5 minuten verder en je staat midden op de Coolsingel.

Ben je benieuwd hoever het is naar bijvoobeeld de scholen, de supermarkt of de huisarts? Bekijk dan onze handige locatie checker!

Bekijk de locatie checker

Wij staan voor je klaar als je ons nodig hebt

Neem vrijblijvend contact op voor alle vragen over het project

Ooms Makelaars Woningen B.V.

Ooms Makelaars Woningen B.V.

Makelaar
Atta Makelaars

Atta Makelaars

Makelaar

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in