Klipper

Klipper - 100% VERKOCHT

Klipper is UITVERKOCHT - Maar je kunt je alvast inschrijven voor ons laatste project in de Haven.

De laatste fase zal Rederij zijn. Het project zal bestaan uit kadewoningen en appartementen.

Schitterende locatie in Spijkenisse

Bekijk de locatie van Klipper door op de knop hieronder te klikken. Bekijk alle voorzieningen in de buurt.

Bekijk locatie
Duurzaamheidshypotheek

Rekenvoorbeelden

Kobus en Nina

Starters

Nina en Kobus zijn echte starters op de woningmarkt, ze wonen nu allebei nog thuis. Huren vinden ze niet slim en een Type A woning in Klipper ligt mede doordat ze een al een aardig bedrag bij elkaar gespaard hebben net binnen hun bereik. Een perfecte start én een goede investering!

Martin en Caroline

Doorstromers

Martin en Caroline willen in Klipper gaan wonen. Zij hebben een type E woning op het oog. Hun droomwoning kost € 455.000,-. Martin en Caroline zijn geen starters, zij hébben nu al een koopwoning. Ze zijn hun wooncarrière gestart in een wat kleinere woning en zijn nu vooral op zoek naar ruimte en stoer wonen.

Piet en Celine

Latere leeftijd

Piet en Celine zijn rond de 60 en willen in Klipper gaan wonen. Ze hebben maar liefst 20 jaar in hun huidige koopwoning gewoond, maar nu de kinderen het huis uit zijn, is het huis eigenlijk te groot. Daarbij komt ook nog eens dat ze hun huis, wat ze eigenlijk zouden moeten moderniseren en wat qua energiezuinigheid veel te wensen overlaat, in deze tijd alsnog bijzonder goed kunnen verkopen. Ze willen wat kleiner gaan wonen, maar wel compleet toekomstbestendig, voorzien van alle gemakken die een nieuwbouwhuis met zich meebrengt. Daarom is hun oog gevallen op een Type C woning.

Aanbod Klipper

Klipper zal bestaan uit 48 energieneutrale slimme eengezinswoningen, variërend met zadeldaken en platte daken. Jouw nieuwe woning is dus helemaal toekomstproof.

Wij staan voor je klaar als je ons nodig hebt

Neem vrijblijvend contact op voor alle vragen over het project

Enny Trouw

Enny Trouw

Woningcoach
Priscilla Goedendorp

Priscilla Goedendorp

Woningcoach

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in