VORM 2050 - Houtrak

VORM 2050 - Houtrak

Houtrak,  - naar ontwerp van Marcel Lok Architecten, Workshop Architecten en Flux Landscape Architecture - bestaat uit 36 woningen. Ook is er een compacte commerciële ruimte in de plint. Een unieke plek in een nieuwe stadswijk, met uitzicht over de Oostenburgervaart. Het gebouw wordt zoveel mogelijk in hout gerealiseerd, met een hybride prefab casco met een combinatie van hout en beton, waarbij de balkons en gevels volledig uit hout worden gefabriceerd. De gevel wordt hierbij circulair uitgevoerd met hardhouten wandbekleding.

Het gebouw wordt gerealiseerd door VORM 2050, één van de productiebedrijven van VORM.

Voor vragen over de verkoop van de woningen kun je terecht op www.woneninhoutrak.nl

Amsterdam centrum

In Houtrak woon je midden in Amsterdam en ben je verbonden met de hele wereld. Stap je op de fiets, dan zijn Het Museumkwartier, de Dam en de Albert Cuyp vlakbij. Binnenkort, als de nieuwe fietsroute klaar is, bereik je Amsterdam CS binnen vijf minuten.

Bekijk locatie
De appartementen

Diversiteit in woningypes

De twee stoere panden van Houtrak zullen een rijke mix aan woningtypes in gevarieerde afmetingen bieden. Van compacte studio’s tot 2-, 3-, of 4-kamer appartementen. Ook zijn er royale penthouses. Twee penthouses hebben zelfs hun eigen dakterras. Op de begane grond bevinden zich unieke split level loft woningen. Alle woningen in Houtrak zijn koopwoningen. Kortom, Houtrak biedt voor ieder wat wils!

Wij staan voor je klaar als je ons nodig hebt

Neem vrijblijvend contact op voor alle vragen over de realisatie

Houtrak

Houtrak