Eilands' Eigen

Eilands' Eigen

Op dit moment is Eilands’ Eigen uit verkoop. Het door ons bedachte woningprogramma bleek door de sterk veranderde woningmarkt niet haalbaar te zijn. Eilands’ Eigen gaat er zeker komen, maar met een aangepast woningprogramma, dat beter aansluit bij deze tijd. Daar wordt op dit moment hard aan gewerkt. Je kunt je nog altijd inschrijven als geïnteresseerde voor deze mooie locatie. We zullen dan contact met je opnemen zodra ons nieuwe woningprogramma een feit is.

Schitterende locatie in Amstelveen

Eilands' Eigen is gelegen in de fonkelnieuwe wijk De Scheg in Amstelveen, de laatste grote nieuwbouwwijk van Amstelveen. Een plek te midden van veel groen en water met aan de zuidzijde van het plan een schitterende groene randzone die verschillende functies gaat vervullen. Een plek waar je in de toekomst heerlijk zult gaan wonen. De wijken in het plangebied worden verdeeld over verschillende eilanden die allemaal een eigen karakter hebben.

Bekijk de locatie van Eilands' Eigen door op de knop hieronder te klikken. Bekijk alle voorzieningen in de buurt.

Bekijk locatie
De woningen in Eilands' Eigen

Aanbod Eilands' Eigen

In Eilands' Eigen zullen we in verschillende fases meerdere woningen gaan realiseren. Een mix van rijwoningen aan het park tot en met vrijstaande woningen met royale tuin aan het water. Het wordt een prachtig nieuwbouwplan met prachtige woningen in verschillende soorten en maten!

 

Wij staan voor je klaar als je ons nodig hebt

Neem vrijblijvend contact op voor alle vragen over het project

Priscilla Goedendorp

Priscilla Goedendorp

Woningcoach
Enny Trouw

Enny Trouw

Woningcoach
Sandra Dickmann

Sandra Dickmann

Woningcoach
Ramón Mossel Makelaardij o.g. BV

Ramón Mossel Makelaardij o.g. BV

Makelaar

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in