Bezoek de ZUID Gallery op vrijdag of zaterdag!

DE ZUID
Waarom wonen in ZUIDKADE?

Waarom wonen in ZUIDKADE?

Waarom zou jij nou willen wonen in ZUIDKADE? Wat maakt het plan zó uniek?

  • Home
  • Waarom wonen in ZUIDKADE?

Binnentuin
In de beschutte binnentuin genieten de bewoners in alle rust van de grote diversiteit aan mooie beplanting.

 

Havens van Scheveningen
ZUIDKADE is omringd met de havens van Scheveningen, de Eerste, de Tweede en de Derde Haven. In de Eerste Haven staat de beroepsvisserij centraal, zoals rederijen en de visafslag. De Tweede Haven is de recreatiehaven. Zij biedt plaats aan chartervaartuigen, beoepsvisserij en sportvisserij. Op de kades vind je diverse horecagelegenheden waardoor er een fijne sfeer hangt in de haven. En de Derde Haven biedt plaats voor bijzondere schepen, maar wordt ook deels ontwikkeld tot zeezeilhaven!

 

Eigen parkeerplek in de ondergrondse parkeergarage
De auto parkeer je veilig uit het zicht in de ondergrondse parkeergarage onder ZUIDKADE. Elke woning heeft een eigen parkeerplaats in deze parkeergarage en het mooie is dat de parkeerplekken voorbereid worden op eventuele laadpalen in de toekomst.

 

Afwerking
ZUIDKADE is volop in ontwikkeling en wordt de komende jaren alleen nog maar mooier. De nieuwbouw van DE ZUID, zoals ZuidHaven en ZUIDKADE en andere nieuwbouwplannen zijn daar goede voorbeelden van. Dit heeft een positief effect op de waardeontwikkeling van jouw nieuwe woning. Daarnaast worden de woningen afgewerkt met hoogwaardige materialen, denk aan kroonlijsten, afgeronde bakstenen en nog veel meer!

Op de kopgevel komen extra bijzondere Solarlux puien. Deze puien kun je helemaal openklappen zodat het buiten gevoel naar binnen komt!

 

Erkers
De erkers in ZUIDKADE zorgen voor veel licht en ruimte in de woning, maar ook een fenomenaal uitzicht over de Tweede Haven én de Noordzee. Daarnaast kun je de pui grotendeels openschuiven zodat je het buiten naar binnen gevoel creëert!

 

Zonnepanelen op dak
De woningen in ZUIDKADE worden extra duurzaam, daardoor kun je er wonen met verlaagde maandlasten! Doordat de woningen zeer energieneutraal gebouwd worden, heb je als koper recht op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek met mooie rentekortingen. Meerdere banken geven kopers stevige hypotheekvoordelen bij aanschaf van een energiezuinige woning. Eén van de beste voorbeelden van een Duurzaamheidshypotheek met sublieme voorwaarden is de Klimaat Plus Hypotheek van Triodos.

 

Ruime balkons
In jouw nieuwe woning loop je heerlijk van de woonkamer zo jouw eigen ruime balkon op. Vanwege de vorm van het balkon kijk je alle kanten op die je maar wilt. Je hebt genoeg ruimte voor een mooie eettafel met stoelen en kunt daarnaast nog een leuke zithoek creëren aan de andere zijde van het balkon. Voldoende plaats voor familie en vrienden dus!

 

Herenhuizen
In het beschutte en rustige binnengebied van ZUIDKADE worden royale herenhuizen aan een mooi aangelegde binnentuin gerealiseerd. Hier woon je heerlijk uit de wind, maar in de zon. Vlak bij de duinen, het strand en de zee. Met een grote achtertuin, en met veel vrijheid. Want jij bent gedeeltelijk de architect van jouw herenhuis! De herenhuizen zullen later dit jaar in verkoop gaan.

 

Appartementen
De luxe appartementen in ZUIDKADE zijn prachtig. Ruime en fraaie appartementen met uitzicht op haven, zee en strand en de duinen als achtertuin. De ligging is werkelijk waar fantastisch, rustig maar met voldoende voorzieningen, horeca en de binnenstad op loopafstand. De 75 appartementen hebben mooie raampartijen en royale buitenruimten en zijn verspreid over meerdere woonlagen. Het woningaanbod is zeer gevarieerd.

 

Duinen
Een uitgestrekt duingebied midden in de Randstad, dat zijn de duinen in Scheveningen. Het Hollands Duin loopt van Scheveningen rondom Katwijk tot ruim ten noorden van Noordwijk. De duinen zijn een heerlijke plek om lekker uit te waaien of tot rust te komen.

 

Centrum Den Haag
Binnen een kwartier zit je in het bruisende centrum van Den Haag. De binnenstad heeft meer te bieden dan het Binnenhof, Paleis Noordeinde en 't Vredespaleis. Boetiekjes, galerieën, musea, verborgen terrastuinen en meer. De hofstad heeft voor ieder wat wils op het gebied van cultuur, shoppen en uitgaan.

 

Uitzicht
Fantastisch wonen met een spectaculair uitzicht over de haven van Scheveningen, de Noordzee, het strand en het bruisende leven. Het heerlijke terras is de ideale plek om te onthaasten en eindeloos te genieten tot aan de ondergaande zon.

 

Commerciële ruimten
Op de begane grond komen commerciële ruimten. Het is de bedoeling dat een maritieme functie deze ruimte gaat invullen zodat dit goed bij past bij de locatie van ZUIDKADE.

Team DE ZUID

Team DE ZUID

Frisia Makelaars

Frisia Makelaars

Makelaar

Heb je interesse in ZUIDKADE?

Schrijf je in

DE ZUID is een project van:

  • MRP Development
  • VORM Ontwikkeling BV