Opening Tandheelkundig Centrum Anna Tump in DE ZUID in Den Haag

Opening Tandheelkundig Centrum Anna Tump in DE ZUID in Den Haag

Den Haag, 4 september 2023

Den Haag, 4 september 2023 – Tandarts Anna Tump heeft haar tweede tandheelkundig centrum geopend aan de Hellingkade 250 onder de gerealiseerde appartementen van de tweede fase ZUIDHAVEN in DE ZUID in Den Haag. DE ZUID is een gebiedsontwikkeling van MRP en VORM. De bouw van de derde fase ZUIDKADE is in volle gang.

Anna Tump - een tandarts waar je een glimlach van krijgt

Anna Tump is sinds 2005 actief als tandarts, esthetische en reconstructief tandheelkundige. Na de succesvolle start met haar eerste tandartspraktijk aan de Kranenburgerweg in Den Haag, is de tweede locatie nu geopend in de commerciële unit van DE ZUID aan de Hellingkade 250 in Den Haag.

Anna Tump: “In 2013 streken we na een uitgebreide wereldreis neer in Den Haag, vooral vanwege de nabijheid van de zee. Den Haag stond eerst niet op onze radar totdat we een leuk appartement tegenkwamen. We hebben toen de voordelen van het wonen en werken in Den Haag kunnen ervaren:

dicht bij de zee, internationaal en centraal gelegen in Nederland. We zijn dan ook heel blij dat we nu ons tweede tandheelkundig centrum kunnen openen en onderdeel kunnen zijn van de mooie gebiedsontwikkeling DE ZUID”. Anna heeft een duidelijke visie voor de praktijk: ze wil het niet standaard houden, maar streeft naar het allerbeste. Met een unieke huisstijl, de meest geavanceerde apparatuur en niet onbelangrijk het beste voor haar patiënten. Het is nog mogelijk om in te schrijven via www.annatump.nl of bellen via 070 -221 21 19.

Commerciële units beschikbaar in DE ZUID

De bedrijfsruimten op DE ZUID zijn gedeeltelijk bestemd om een nieuwe maritieme hotspot in de haven van Den Haag Scheveningen te realiseren. Net als het uitzicht over zee, maakt de ondernemer op deze unieke plek deel uit van een bruisende haven.  Een levendige omgeving te midden van een prachtige en diverse woonwijk. In totaal komt er in DE ZUID ca. 5.000 m2 bedrijfsruimte. In het gerealiseerde ZUIDHAVEN is er nog 1 unit beschikbaar.  De commerciële units in ZUIDKADE worden eind 2025 opgeleverd en zijn dan beschikbaar voor nieuwe ondernemers.

Anne Ophoff, vastgoedontwikkelaar MRP namens DE ZUID:” De bedrijfsunits van DE ZUID richten zich vooral op ondernemers met innovatieve bedrijven  met werkzaamheden op zee. Denk aan ondersteuning- en onderzoeksactiviteiten voor windmolen- en zonneparken of bijvoorbeeld de zeewierteelt. En zelfs het Tandheelkundig Centrum Anna Tump heeft een linkje naar zee, doordat ze tijdens het Allianz WK Zeilen voor de zeilers klaarstond.”

De directe en snelle verbinding met de open zee is een belangrijk voordeel voor maritieme ondernemers in de Scheveningse haven. De bedrijfsunits zijn flexibel indeelbaar. Een aantal units kan in twee kleinere units worden opgesplitst, waardoor er ingespeeld kan worden op de wens van de ondernemer die een ruimte zoekt. En met hoogtes variërend van vier tot zeven meter, kunnen ook boten met een mast naar binnen. Bij de grotere hoogtes kunnen ook tussenverdiepingen worden gerealiseerd. De gemeente gaat de kade herinrichten. Zo is al een lagere kade voor de schepen aangelegd en wordt bij de realisatie van ZUIDKADE ook de walstroom aangelegd.

Gebiedsontwikkeling DE ZUID
DE ZUID is een ontwikkeling van MRP en VORM. Het totale plan kent circa 400 woningen, circa 25 commerciële units en 750 parkeerplaatsen. Van appartementen tot grondgebonden woningen, omringd door havens, strand en zee. Eerder zijn deelgebieden ZUIDDUIN en ZUIDHAVEN gerealiseerd. De bouw van de derde fase ZUIDKADE is in volle gang voor zowel de 75 appartementen, 14 herenhuizen en de 7 bedrijfsunits.  Opvolgende fasen ZUIDZICHT, ZUIDBAAI en ZUIDHOF maken het plan in de toekomst compleet.

LEVS Architecten en ZECC Architecten hebben de ontwerpen geleverd voor de appartementen. HOYT Architecten en Broos de Bruijn architecten hebben de herenhuizen van het plan ontworpen. ZUIDKADE wordt gerealiseerd door VORM Bouw. De oplevering van ZUIDKADE staat gepland in het eerste kwartaal van 2025.

www.ondernemenopdezuid.nl

www.dezuid.nl

Heb je interesse in ZUIDKADE?

Schrijf je in

DE ZUID is een project van:

  • MRP Development
  • VORM Ontwikkeling BV