Nu in verkoop: appartementen en herenhuizen ZuidHaven!

Nu in verkoop: appartementen en herenhuizen ZuidHaven!

Dé ultieme plek om te wonen aan haven, strand en zee

Nog enkele unieke appartementen te koop!
Er zijn nog enkele appartementen te koop in het karakteristieke woongebouw in ZuidHaven op De Zuid. Uitzicht op de zee, de haven en de duinen, maakt dit dé ultieme plek om te wonen.

Ga naar de online woonplanner appartementen en bekijk welke appartementen er nog vrij zijn, de verschillende indelingsmogelijkheden bekijken, plattegronden downloaden én je kunt vanuit de verschillende appartementen een indicatie krijgen van het uitzicht.

Royale herenhuizen
De verkoop van de negen herenhuizen is ook gestart. Aan een mooi aangelegde binnentuin in het beschutte en rustige binnengebied worden deze herenhuizen gerealiseerd. Hier woon je heerlijk uit de wind, maar in de zon. Vlak bij de duinen, het strand en de zee. Met een grote achtertuin, en met veel vrijheid. Want jij bent gedeeltelijk de architect van jouw herenhuis! De herenhuizen kun je zelf samenstellen door middel van het HomeMade concept.
In de online woonplanner van de herenhuizen kun je zelf je ideale herenhuis samenstellen door de plek te bepalen, de kleur van de gevel, het aantal woonlagen en de indeling. De basiswoningen worden getoond. Aanvullend kun je je eigen woningen samenstellen. Jouw keuzes worden meteen doorberekend, zo ontwerp je de woning aan de hand van je eigen budget.

Interesse?
Is dit ook jouw ultieme plek om te wonen? Mail naar zuidhaven@vorm.nl of neem voor meer informatie contact op met de makelaars: Frisia Makelaars 070-3420101 of Nelisse Makelaarsgroep 070-3501400.

Nieuwsbrief De Zuid
Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van De Zuid en ander nieuws? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Heb je interesse in ZUIDKADE?

Schrijf je in

DE ZUID is een project van:

  • MRP Development
  • VORM Ontwikkeling BV