Koers op ZuidHaven

Koers op ZuidHaven

Koers op ZuidHaven

Wie van een beetje leven in de brouwerij houdt, zal gecharmeerd zijn van de schitterende appartementen met zicht op de dynamische Derde Haven en de zee.

Schepen komen aan en vertrekken. Zo staat in de Eerste Haven de beroepsvisserij centraal. De Tweede Haven is de recreatiehaven met onder andere de jachthaven. En de Derde Haven, waar ZuidHaven aan gelegen is, biedt plaats aan bijzondere schepen, zoals die van Rijkswaterstaat. Ook zullen hier andere schepen bevoorraad worden. Al deze activiteiten maken van de Scheveningse Haven een dynamische woonlocatie. Ook voor de kleinschalige commerciële units die in de plint worden ontwikkeld, is dit unieke plek op een stoere locatie. En de twintig meter brede kade biedt genoeg ruimte voor bevoorrading.

Voor rustzoekers en natuurliefhebbers zijn er nog enkele appartementen beschikbaar aan de Houtrustweg met uitzicht over de duinen, het strand en de zee. Deze riante appartementen hebben een woonoppervlak van 141m2 en beschikken over 3 slaapkamers.

Bekijk hier welke appartementen nog beschikbaar zijn.

In het gezellige autoluwe binnengebied van ZuidHaven komen negen royale herenhuizen in de beschutting van de appartementengebouwen, met woonstraten en pleintjes die op verschillende plekken zicht op de duinen en de haven bieden.

Ook de openbare ruimte ontwikkelt mee. De wegen krijgen meer groen en de kades worden ingrijpend opgeknapt en opnieuw bestraat. Het gebied ligt buitendijks en wordt opgehoogd tot wel 8 meter boven maaiveld in het binnengebied en tot 5 meter aan de kade.  Vanuit het binnengebied ontstaat er zo beter zicht over de duinen.

Voor de bevoorrading van de schepen wordt door de gemeente het kadedeel verlaagd.

Neem voor meer informatie contact op met de makelaars of kom langs in de InfoLoods, elke donderdag en vrijdag tussen 12.00 en 14.00 uur geopend.

Heb je interesse in ZUIDKADE?

Schrijf je in

DE ZUID is een project van:

  • MRP Development
  • VORM Ontwikkeling BV