Bezoek de ZUID Gallery op vrijdag of zaterdag! | Event 3 juni!

DE ZUID
Aanbod

Herenhuizen

Aan een mooi aangelegde binnentuin, in het beschutte en rustige binnengebied van ZUIDKADE, worden 14 royale herenhuizen gerealiseerd. Hier woon je heerlijk uit de wind, maar in de zon. Vlak bij de duinen, het strand en de zee. Met een grote achtertuin, en met veel vrijheid. Want jij bent gedeeltelijk de architect van jouw herenhuis! De herenhuizen kun je zelf samenstellen door middel van het HomeMade concept.

De herenhuizen in het echt al bewonderen? In project ZUIDHAVEN zijn deze prachtige herenhuizen al gerealiseerd!

Heb je interesse in een herenhuis of wil je meer weten? Schrijf je hier in of neem contact op met een van de makelaars.

De Makelaars                                                         Frisia Makelaars
079-3238838 | 010-8200942                                 070-3420101
info@demakelaars.nu                                           nieuwbouw@frisiamakelaars.nl

Jouw woning op maat

Met het HOMEMADE concept bepaal je zelf de plek, de kleur van de gevel, het aantal woonlagen en de indeling van je eigen droomhuis. Je stemt jouw woning af op jouw persoonlijke wensen. Dat geeft nog eens extra vrijheid van wonen, zo vlak bij de duinen, het strand en de zee!

Per bouwnummer is het type Strand of Duin bepaald. Om een palet aan verschillende woningen te realiseren is er een diversiteit aan gevelkleuren beschikbaar. Indien twee woningen naast elkaar dezelfde kleur zouden krijgen, zal in overleg met de kopers één van hen zijn kleur moeten aanpassen. Ook mag een kleur maximaal twee keer voorkomen bij deze 14 woningen. Je kan zelf jouw gevelindeling bepalen, het gevelmateriaal is bepaald. Met deze uitgangspunten zorgen we er voor dat diversiteit en kwaliteit in het binnengebied gerealiseerd wordt.

 1. Kies je kavel
  Op deze situatietekening zie je de ligging van de woningen met de bouwnummers. De getoonde inrichting van het binnengebied is nog niet definitief vastgesteld.

 2. Kies je stijl en gevel
  Val jij als een blok voor woningtype Strand met plat dak of voel je meer voor het als pakhuis ogende type Duin? Waar jouw voorkeur ook naar uitgaat, je hebt keuze uit meerdere type gevelbekleding in verschillende kleurvarianten. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een dakterras, schuif- of vouwdeuren bij de achtertuin en diverse gevelindelingen.

 3. Kies de plattegrondindeling
  De keuze voor het aantal woonlagen is van invloed op de indeling die je kiest. Tevens kan de woningindeling consequenties hebben voor de gekozen/te kiezen gevel. Naast het aantal kamers en de maatvoering kan je ook volop variëren met de indeling van de keukenopstelling en de plek van de trap in de woning. Dat kan tot heel verrassende plattegronden leiden. De keuken en de badkamer kan je ook geheel naar eigen wens inrichten. Dit gebeurt na de koop van je woning in overleg met de aannemer en de Next125 keukenleverancier.

 

Team DE ZUID

Team DE ZUID

Frisia Makelaars

Frisia Makelaars

Makelaar

Heb je interesse in ZUIDKADE?

Schrijf je in

DE ZUID is een project van:

 • MRP Development
 • VORM Ontwikkeling BV