Laatste penthouse te koop! Oplevering Q1 2025!

DE ZUID
Maak kennis met De Zuid

DE ZUID

Hier hoor, voel en beleef je de zee!

Waar? Op DE ZUID. Een compleet nieuwe wijk op het voormalige Norfolkterrein rond de Derde Haven van Scheveningen. Pal achter de duinen van het stille Zuiderstrand. Vlak bij de levendige kades en leuke restaurantjes rond de haven. Op deze unieke locatie woon je letterlijk aan de ‘zonnige zijde’ van Den Haag.

Voor meer informatie over de ontwikkelingen in de derde haven van Scheveningen, bekijk hier de website van de gemeente Den Haag.

Rust en reuring

Op DE ZUID komen ongeveer vierhonderd woningen, geinspireerd op het Zweedse Malmö.

Voor rustzoekers en natuurliefhebbers zijn er appartementen met uitzicht over de duinen, het strand en de zee. Wie van een beetje leven in de brouwerij houdt, zal gecharmeerd zijn van de appartementen met zicht op de dynamische haven. Zowel overdag als ’s avonds en ’s nachts vinden er in de havens van Scheveningen werkzaamheden plaats en kunnen schepen aanmeren en vertrekken. Verder zijn er de grondgebonden woningen in de gezellige autoluwe binnengebieden in de beschutting van de appartementengebouwen.

De drie verschillende woonsferen zijn kenmerkend voor DE ZUID. Net als de woonstraten en pleintjes die op verschillende plekken zicht op de duinen en de haven bieden.

De komende jaren groeit DE ZUID steeds verder. ZUIDDUIN en ZUIDHAVEN zijn al gerealiseerd. MRP en VORM ontwikkelen nu ZUIDKADE. De deelplannen ZUIDHOF en ZUIDBAAI (aan de Hellingweg) en ZUIDZICHT (waar het Zuiderstrandtheater stond) zullen hierna ontwikkeld worden.

De openbare ruimte op DE ZUID ontwikkelt mee. De wegen krijgen een aangenaam karakter met meer (duin)groen en de kades worden ingrijpend opgeknapt en opnieuw bestraat. Het gebied ligt buitendijks en wordt tijdens de bouw van DE ZUID opgehoogd. Hierdoor komt de haven dieper te liggen en ontstaat meer zicht over de duinen.

 

 

 

ZUIDKADE

ZUIDKADE is het derde deelplan van het nieuwbouwproject DE ZUID in Den Haag Scheveningen. De appartementen liggen direct aan de kade met uitzicht over de zee, het strand en de haven. Pal achter de duinen van het stille Zuiderstrand. Hier woon je heerlijk uit de wind, maar in de zon. Vlak bij de duinen, het strand en de zee. Met een grote achtertuin, en met veel vrijheid. Vlakbij de levendige kades en leuke restaurantjes rond de haven. Op deze unieke locatie woon je letterlijk aan de ‘zonnige zijde’ van Den Haag.

Team DE ZUID

Team DE ZUID

Frisia Makelaars

Frisia Makelaars

Makelaar

Heb je interesse in ZUIDKADE?

Schrijf je in

DE ZUID is een project van:

  • MRP Development
  • VORM Ontwikkeling BV