Bezoek de ZUID Gallery op vrijdag of zaterdag!

DE ZUID

EVENT 1 MEI | Meld je aan voor een exclusief bezoek aan penthouse 78!

Op woensdag 1 mei organiseert ZUIDKADE een exclusief event voor Penthouse 78 van 14.00 tot 16.00 uur. De makelaars staan op woensdag 1 mei klaar om met jou naar boven te gaan en het penthouse mét spectaculair uitzicht te bekijken.

Aanmelden hiervoor is verplicht!

 

Appartementen en Herenhuizen

ZUIDKADE

In ZUIDKADE komen op de begane grond commerciële ruimten, op de eerste t/m vijfde verdieping komen 75 luxe appartementen met een woonoppervlakte van ca. 90 tot ca. 220 m2 groot! De luxe appartementen hebben aan de voorkant een prachtig uitzicht over de haven, de zee of de duinen, maar aan de achterkant over de gezamenlijke binnentuin! 

Aan de mooi aangelegde binnentuin, in het beschutte en rustige binnengebied van ZUIDKADE, worden 14 royale herenhuizen gerealiseerd. Hier woon je heerlijk uit de wind, maar in de zon. Vlak bij de duinen, het strand en de zee. Met een grote achtertuin, en met veel vrijheid. Want jij bent gedeeltelijk de architect van jouw herenhuis! De herenhuizen kun je zelf samenstellen door middel van het HomeMade concept.

Bekijk de appartementen

Den Haag aan Zee

Waarom zou je kiezen tussen stad of strand? Den Haag heeft het allebei! Vanaf DE ZUID ben je met vijftien minuten in de historisch binnenstad met een grote diversiteit aan wereldkeukens, hippe modeboetieks en vele bijzondere musea en architectuur.

Alles zien en ervaren in deze wereldse stad aan zee?

Ben je benieuwd hoe ver het is naar de scholen, de supermarkt of bijvoorbeeld de huisarts? Bekijk dan onze handige locatie checker!

Bekijk locatie

Wij staan voor je klaar als je ons nodig hebt

Neem vrijblijvend contact op voor alle vragen over het project

Team DE ZUID

Team DE ZUID

Frisia Makelaars

Frisia Makelaars

Makelaar

Heb je interesse in ZUIDKADE?

Schrijf je in

DE ZUID is een project van:

  • MRP Development
  • VORM Ontwikkeling BV