Start verkoop de Juffer

Start verkoop de Juffer

Kom langs!

Op zoek naar een nieuw appartement? Kom dan naar onze start verkoop op zaterdag 25 maart 2023, van 11.00 tot 14.00 uur op de bouwlocatie van de Juffer. Geniet van een kopje koffie of thee en ontvang onze brochure en alle verkoopinformatie over onze fantastische appartementen. Ook kun je het uitzicht vanaf een hoogwerker bekijken!

Onze appartementen gaan vanaf 25 maart in de verkoop en ons verkoopteam staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes. De Juffer biedt een unieke kans om te wonen in een prachtige omgeving met volop rust, ruimte en natuur.

Wil je meer weten over onze appartementen, de indelingen en de beschikbare voorzieningen? Kom dan langs op onze start verkoop en ontdek wat de Juffer voor jou kan betekenen. Onze verkoopadviseurs staan voor je klaar om je te helpen bij het vinden van jouw droomwoning.

Mis deze unieke kans niet en zorg dat je erbij bent op zaterdag 25 maart 2023, van 11.00 tot 14.00 uur op de bouwlocatie van de Juffer. We verwelkomen je graag en laten je met trots onze prachtige appartementen zien. Tot dan!

Kom je met de auto? Parkeer op het parkeerterrein naast de basisschool De Vlinderboom op ca. 200m loopafstand!

 

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in