Bouwnummer 17

Terrasappartement XL

Je woning

Ervaar het ultieme luxe leven in het Terrasappartement XL van de Juffer. Geniet van een adembenemend uitzicht op de prachtige Plas van Van Buijsen en de weelderige groene omgeving vanuit jouw eigen woonkamer. De ruime Terrasappartementen XL zijn met hun efficiënte indeling van ca. 124 tot ca. 151 m2 de perfecte thuisbasis voor iedereen die op zoek is naar ruimte en comfort. De woonkamer is voorzien van verdiepingshoge grote raampartijen die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en een spectaculair uitzicht. Met twee of drie slaapkamers, een luxe badkamer met bad en separaat toilet en een groot terras over de gehele breedte van het appartement, biedt het Terrasappartement XL alles wat je nodig hebt om optimaal te kunnen ontspannen en genieten.

Het grootste pluspunt van de Terrasappartementen XL is het enorme terras dat zorgt voor een verlenging van de woonkamer en een naadloze overgang tussen binnen en buiten. Met terrassen tot ca. 107 m2 is er voldoende ruimte om te ontspannen, te genieten van het uitzicht en te entertainen. De houten binnenkozijnen met houten binnendeuren, gestucte plafonds, akoestische dekvloeren, hoogwaardig Villeroy & Boch sanitair en MOSA wand- en vloertegelwerk zorgen voor een moderne en stijlvolle uitstraling. Ook is de keuken van alle gemakken voorzien om heerlijk te kunnen koken.

Een uniek kenmerk van de Terrasappartementen in de Juffer is de kolomstructuur. Deze zorgt voor een flexibele indeling en biedt vele mogelijkheden om de ruimte naar eigen smaak in te richten. Zo kunnen de kolommen gebruikt worden als een maatwerkmeubel of zelfs als onderdeel van de keuken. De enorme ruimte biedt ook de mogelijkheid om de meubels los van de kolommen te plaatsen en vrij in de ruimte te laten staan. Kortom, de kolomstructuur zorgt voor ultieme vrijheid in de inrichting van het Terrasappartement XL.

Bovendien zijn alle appartementen voorzien van 4 fietsparkeerplekken waarvan 1 op de begane grond en 3 in de fietsenstalling in de half verdiepte stallingsgarage, deels voorzien van een elektrische aansluiting om de fietsaccu op te kunnen laden. Alle appartementen zijn daarnaast voorzien van een riante inpandige berging in het appartement waar ook de technische installaties zijn opgenomen.

De Terrasappartementen XL zijn voorzien van:

 • Terrasappartementen XL met een woonoppervlakte van ca. 124 m² tot wel ca. 151 m²;
 • Grote living met royale leefkeuken;
 • Riante buitenruimte tot wel 107 m2 met overhoekse oriëntatie en uitzicht op de Plas van Van Buijsen en de groene omgeving;
 • Twee of drie ruime slaapkamers – dit is eventueel naar wens aan te passen;
 • Een luxe uitgeruste keuken met al het benodigde inbouwapparatuur om heerlijk te kunnen koken;
 • Een compleet ingerichte badkamer en separaat toiletruimte van hoogwaardig Villeroy & Boch sanitair type Subway 2.0 en MOSA wand- en vloertegelwerk;
 • In basis al voorzien van houten binnenkozijnen met houten binnendeuren, gestucte plafonds en akoestische dekvloeren;
 • Ruime inpandige berging tot ca. 7 m² groot;
 • Extra verhoogd plafondhoogte bij bouwnummers 3 en 4 van 2.80 meter;
 • Vloerverwarming en -koeling in alle verblijfsruimten;
 • Royaal qua duurzaamheid en valt onder de nieuwste BENG eisen door gebruik van 5 zonnepanelen per appartement - behalve bouwnummer 4, die heeft 4 zonnepanelen, een warmtepomp, triple beglazing en nog veel meer;
 • 4 fietsparkeerplekken per appartement waarvan 1 op de begane grond en 3 in de half verdiepte stallingsgarage;
 • Oplaadpunten voor elektrische fietsen om de accu op te kunnen laden;
 • 2 privé parkeerplaatsen in de eigen half verdiepte stallingsgarage (de parkeerplaats is niet inbegrepen in de v.o.n.-prijs);
 • Parkeerplaatsen zijn volledig voorbereid op het maken van een elektrisch oplaadpunt.

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in

Prijslijst Terrasappartement XL

Kavel Status Woonopp. Kamers Plattegrond Prijs.
17 Te Koop 149 m2 3 € 1.105.000

Kenmerken

 • KEUKENS | Image Keukens
 • SANITAIR Villeroy & Boch & TEGELWERK / Mosa
 • Royale terrassen
 • Ontwerp je eigen plattegrond samen met OKER & GOUD
 • Natuurinclusief
Terug naar boven

KEUKENS | Image Keukens

De keuken is het meest persoonlijke deel van jouw appartement en verdient daarom de beste behandeling. Daarom voorzien wij alle appartementen van een exclusieve luxe keuken met hoogwaardige moderne inbouwapparatuur. Ons oog voor detail zorgt ervoor dat jouw keuken perfect aansluit bij jouw wensen, zowel in vorm als functie. Met onze keuze in materialen, kleuren en apparatuur maken wij jouw droomkeuken werkelijkheid! 

Image Keukens is als keukenleverancier verbonden aan het prestigieuze project de Juffer. Onze adviseurs zijn volledig op de hoogte van de appartementen in de Juffer en garanderen daardoor de hoogste kwaliteit en efficiency. Onze showroom in Oud-Beijerland biedt een ruim assortiment aan keukenopstellingen en onze adviseurs staan klaar om jou te inspireren en te adviseren. Neem alvast een kijkje op onze website www.imagekeukens.nl en ontdek wat wij voor jouw droomkeuken kunnen betekenen!

Terug naar boven

SANITAIR Villeroy & Boch & TEGELWERK / Mosa

Jouw persoonlijke domein in jouw appartement. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Om ‘s morgens aangenaam te ontwaken, of ‘s avonds fijn te ontspannen na een intensieve dag. De badkamer en toiletruimte zijn standaard al compleet afgewerkt met fraai wand- en vloertegelwerk van MOSA en sanitair van Villeroy & Boch. Type Terrasappartement heeft standaard sanitair type Architectura en de types Terrasappartement XL, Penthouse en Penthouse XL hebben standaard sanitair type Subway 2.0. Alle badkamers hebben in basis een inloopdouche tot aan het plafond betegeld met eventueel een glazen wand en een ligbad. 

Maar uiteraard kan het sanitair en tegelwerk ook worden aangepast aan jouw eigen wensen. Via de sanitair- en tegelshowroom van de Juffer kun je dit (al dan niet digitaal) doorgeven.

Terug naar boven

Royale terrassen

De appartementen hebben royale, organisch gevormde terrassen om zicht op de plas te borgen. De Terrasappartementen hebben terrassen van ca. 23 m² tot ca. 76 m², de Terrasappartementen XL hebben terrassen van ca. 39 m² tot ca. 107 m², de Penthouses hebben terrassen van ca. 42 m² tot ca. 77 m² en de Penthouses XL hebben royale terrassen van ca. 74 m² tot ca. 82 m². Er zijn altijd zon- en schaduwplekken op alle terrassen.

Terug naar boven

Ontwerp je eigen plattegrond samen met OKER & GOUD

OKER&GOUD is een interieurontwerp-studio in de Hoeksche Waard die naast het ontwerpen van interieurs ook ondersteuning biedt tijdens de verbouwing. 

Als je een appartement koopt, krijg je een dagdeel met een interieurarchitect van OKER&GOUD. Zo kun je samen met de interieurarchitect de indeling van jouw appartement naar wens aanpassen. Wil je een extra kamer of zou je graag een grotere leefkeuken willen? Wij zullen je aan de hand van een tekening laten zien wat de mogelijkheden zijn, natuurlijk wel passend binnen de technische mogelijkheden van het plan. Mocht je voor de basis plattegrond gaan, kun je bij OKER&GOUD terecht voor bijvoorbeeld een lichtplan of voor een advies in kleuren-en materialen. 

Dankzij veel ervaring met name nieuwbouwwoningen/-appartementen, is OKER&GOUD bekend met het nieuwbouwtraject en het Bouwbesluit. Wij zijn op de hoogte van alle ins- en outs van het plan en ontwerp en weten wat wel en niet mogelijk is in de Juffer. Ontwerpen die wij maken, zullen realistisch en persoonlijk zijn, maar vooral de keuzes makkelijker maken.

Terug naar boven

Natuurinclusief

De Juffer is gebaseerd op een natuurinclusief, landschappelijk concept, waarbij planten, bomen en  struiken uit de directe omgeving een belangrijke plaats innemen ten opzichte van het woongebouw. We brengen de toekomstige bewoners, planten en dieren op een harmonieuze manier bij elkaar, waarmee we een prettig klimaat faciliteren en een gezonde leefomgeving, die uitnodigt tot naar buiten gaan en bewegen. De nabijheid van grote bomen en beplanting rondom het gebouw maken de directe buitenruimte een aantrekkelijke plek. Er zal waarschijnlijk worden gekozen voor meer vrucht- en bloesemdragende soorten ter verrijking van het wonen en ten faveure van biodiversiteit en natuurinclusiviteit. Voor deze beplanting kiezen we inheemse soorten en een aantal exoten met het oog op toekomstbestendigheid. Door de steeds warmer wordende zomers én winters zien we dat het belangrijker wordt om inheemse beplanting te mengen met lichte exoten. De nieuwe bomen, struiken en onderbeplanting in de ruimte rondom het woongebouw kiezen we ook zorgvuldig uit op vogel- en insectvriendelijkheid.