Aak

Aak, De Haven - UITVERKOCHT

Aak is UITVERKOCHT - Maar je kunt je alvast inschrijven voor onze volgende projecten in de Haven.

We zullen volgen met Klipper, ca 48 energieneutrale, slimme eengezinswoningen, variërend met zadeldaken en platte daken.
De laatste fase zal Rederij zijn. Het project zal bestaan uit kadewoningen en appartementen.

 

 

Wonen aan De Haven

Nieuwbouwproject Aak is een onderdeel van De Haven - De Elementen - te Spijkenisse. De Haven Spijkenisse is het laatste deelgebied in wijk De Elementen. Deze jachthaven kent straks een divers aanbod aan nieuwbouwwoningen in allerlei verschillende stijlen. Van stoere pakhuizen tot statige notariswoningen. Maar ook herenhuizen, tweekappers en appartementen. Alles wordt gebouwd in kleine buurtjes. Welk keuze je ook maakt, wonen in De Haven Spijkenisse is een genot.

Bekijk hier de locatie.

Bekijk locatie
De woningen

Aanbod Aak

In dit nieuwbouwproject komen 4 verschillende woningtypes met totaal ca. 37 Eengezinswoningen en Twee-onder-één-kapwoningen. De woningen zijn beschikbaar in verschillende groottes met verschillende beukmaten, variërend van 5,10 meter tot wel 7,30 meter! Naast de 31 tussen- en hoekwoningen (Type A, Type B en Type C), worden er 6 twee-onder-een-kapwoningen gerealiseerd (Type D). Alle woningen beschikken over een zonnige en diepe achtertuin tot wel ca. 10 meter!

Welke keuze je ook maakt, wonen in De Haven Spijkenisse is een genot. Comfortabel, sfeervol en een knipoog naar de rijke historie die de omgeving kent. En voor wie letterlijk wil aanmeren in De Haven bestaat de mogelijkheid om vlakbij de eigen deur een ligplaats te kopen!

Bekijk de woningen